CERTIFICERET

Familie-Psykoterapeut

FULD DISKRETION

Er en selvfølge hos mig

TELEFONISK SAMTALE

er også en mulighed

BETALING VIA

MobilePay eller kontant

Utroskab er en stor krise i et forhold. I er begge ramt på hver jeres måde.

Der er mange følelser på spil. Svigt, tillidsbrud, uærlighed, vrede, at blive valgt fra, miste trygheden, usikkerhed, benægtelse, frustration, afvisning, afmagt, bebrejdelser. Hvad var det jeg ikke så. Hvorfor? Der er mange spørgsmål. Mange sårede følelser, som tager tid at få bearbejdet.

Utroskab kan og skal ikke forties. Det er vigtig der kommunikeres.

Det er vigtigt, den der har været utro, tager ansvar, og er åben og imødekommende over for alle de spørgsmål, som ens partner har. Det kan føles ubehageligt, skamfuldt og svært, men det er en del af helingen, hvis i ønsker, at blive sammen.

Åbenhed og ærlighed er med til, at afdække, og genskabe tilliden.

Det tager tid og tålmodighed, at få genskabt tilliden.

Den utro vil opleve, at blive mistænkelig gjort, og blive tjekket, som er en del af processen, da det er et stort tillidsbrud, når man oplever utroskab. Her er det vigtig, at være imødekommende over for sin partner, og vise stor forståelse for behovet herfor.

Den anden part i forholdet, som har mistet tilliden, og er i en stor sorg af svigt. Når alle følelserne har fået plads Er  det vigtig, at arbejde med, at genetablere sin tillid,. Ellers kan den, der har været utro, kæmpe en kamp alene. Som kan skabe endnu større afstand imellem jer.

Det er muligt, at genfinde hinanden igen. MEN det kræver tid, opmærksomhed og tålmodighed.

I parterapien åbnes der op for hver jeres følelser, og kommunikationen imellem jer. Der er åbenhed for spørgsmål, og det i selv har svært ved, at få talt om sammen.

I terapien arbejdes der med, at genetablere kontakten, og tilliden imellem jer. Samt få belyst hvorfor opstod det. Var der noget i ikke var opmærksomme på overfor hinanden. Få sat ord på, hvad i evt. har savnet tidligere. Da det ofte er længsler efter opmærksomhed, nærvær, tid med hinanden, anerkendelse, intimitet, føle sig respekteret, og føle sig elsket.

Ønsker du at blive ringet op?

Jeg tager desværre ikke nye kunder ind i øjeblikket.

Heidi Egeberg, Terapeut. Udfører terapi i kolding.